Διάφορα

Αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά στο Tinos Today

Ήταν Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου όταν το Τήνος Today εμφανίστηκε στο “ειδησεογραφικό ταμπλό” της Τήνου. Ήδη τότε υπήρχαν αξιόλογοι ιστοχώροι όπου παρείχαν με συνέπεια την μετάδοση της πληροφορίας. Ωστόσο, θέλαμε εμείς να δώσουμε το κάτι άλλο, το διαφορετικό … αυτό που έλειπε. Την αμεσότητα. Σχετικά γρήγορα μας φτάσατε να είμαστε στις πρώτες επιλογές των απανταχού Τηνίων αναφορικά με την ενημέρωση σας.

Έχουμε κάνει λάθη, παραβλέψεις όμως  έχουμε ανεβάσει και την ποιότητα μας στο κομμάτι της ύλης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν βοηθήσει από το δικό τους μετερίζι ώστε να φτάσουμε σήμερα να κλείνουμε εφτά (7) χρόνια λειτουργίας. Τους αναγνώστες μας που συνέχεια μέσα από τα σχόλια τους προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και τέλος στους επαγγελματίες που προβάλλονται στον ιστοχώρο μας .

Με τον ερχομό του 2020 αποφασίσαμε να προβούμε σε μια αλλαγή. Το site μας (www.tinostoday.gr) θα αλλάξει πλατφόρμα υποστήριξης. Τι σημαίνει αυτό; Πιο γρήγορο, πιο γραφιστικό, πιο ευέλικτο μα πάνω απ’ όλα πιο συμβατό σε όλες τις πλατφόρμες και διαστάσεις οθονών. Έτσι, από αύριο μέχρι και την Κυριακή το βράδυ θα βρισκόμαστε εκτός λειτουργίας με σκοπό να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες.

-- Εστιατόριο Μαραθιά --

Φυσικά περιμένουμε τα σχόλια σας για τις όποιες αλλαγές και τις δικές σας προτάσεις σχετικά με χαρακτηρίστηκα και ιδέες που θα θέλατε να υλοποιηθούν στο μέλλον.

«Η συνεχής βελτίωση είναι καλύτερη από την αργοπορημένη τελειότητα»

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Tinos Today
www.tinostoday.gr
tinostoday@gmail.com

Βρείτε μας στο Instagram

Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Instagram Photo
Ακολουθήστε μας

Tinos Today

Το Tinos Today ξεκίνησε την πορεία του στα δρώμενα της Τήνου το 2013. Γρήγορα η κοινωνία του νησιού το αγκάλιασε και το έφερε πρώτο στις προτιμήσεις του Τηνιακού για την ενημέρωση και προβολή της επιχείρησης του. Σας οφείλουμε περισσότερα www.tinostoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close