Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Νικηφόρος Απέργης – Υποψήφιος με τον Γιάννη Σιώτο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» θέτω την εμπειρία μου και την αφοσίωσή μου στην υπηρεσία των δημοτών μας. Είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να τους ακούσουμε για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία το πρόγραμμά μας.

Η απόφαση να συμπαραταχθώ με τον Γιάννη Σιώτο και την ομάδα του δεν χρειάστηκε καθόλου σκέψη. Έχοντας ως οδηγό την πλούσια εμπειρία και το αξιοσημείωτο έργο του Γιάννη στην τοπική αυτοδιοίκηση, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διαχείρισης της κοινότητας του νησιού μας για την επόμενη (τουλάχιστον) πενταετία. Η ομάδα μας διαθέτει άξια στελέχη, ολοκληρωμένο πρόγραμμα, τεχνογνωσία, όρεξη και μεράκι ώστε να μεταμορφώσει το νησί της επόμενης δεκαετίας, βιώσιμο και περισσότερο φιλικό για τις οικογένειες που το κατοικούν.

Δίχως πολλή σκέψη και με επίγνωση της ευθύνης που ισοδυναμεί η απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόσκληση του καλού φίλου και υποψήφιου Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιωτου ανακοινώνω σε όλες τις φίλες και τους φίλους μου, την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές.
Η ομάδα μας «Δύναμη Δημιουργίας» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σιώτο διαθέτει το όραμα αλλά και το σχέδιο να οδηγήσει το νησί στη νέα εποχή.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -