«Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά» Υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online από την NN Hellas

0

Με την πανδημία να φέρνει στο προσκήνιο την αξία της πρόληψης αλλά και της άμεσης πρόσβασης στις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας, εμείς στην NN Hellas επεκτείνουμε την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online και στις Κυκλάδες.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά τους κατοίκους των Δωδεκανήσων, από τον περασμένο Νοέμβριο, 10.000 επιπλέον κάτοικοι των Κυκλάδων έχουν πρόσβαση χωρίς κόστος στην εφαρμογή Dr Online.

Στη προσφορά μας εντάξαμε τους κατοίκους 18 νησιών των Κυκλάδων, οι οποίοι είναι αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας, καθώς και όλους τους κατοίκους νησιών με πληθυσμό μικρότερο των 2.000. Έτσι, περιλαμβάνονται εξ ολοκλήρου οι κάτοικοι των νησιών Μακρόνησος, Κέρος, Δονούσα, Σχοινούσα, Σίκινος, Ηρακλειά, Ανάφη, Θηρασία, Άνω Κουφονήσι, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Αντίπαρος, Σέριφος, Κύθνος και Αμοργός, αλλά και οι αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας στη Σύρο, την Τήνο και την Πάρο.

Πως λειτουργεί η εφαρμογή Dr Online

Το Dr Online είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής πληροφόρησης και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μέσα από μία σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο επικοινωνίας του ιατρού με το χρήστη, θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο, όσο μακριά κι αν βρίσκεται, με προτεραιότητα τον τομέα της υγείας και με οδηγό, όπως πάντα, τις αξίες μας

«Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε»