Μπορείτε να βρείτε και στην Τήνο πλέον την nrg. Είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη. Aπευθυνθείτε για ό,τι χρειαστείτε στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Shell στην Τήνο. Στην Λεωφόρο Τριποτάμου, και στο τηλέφωνο 2283024864 και στα Κόκκινα, με το τηλέφωνο επικοινωνίας να είναι 2283026232

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι πελάτες μας αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ιστορία μας

Η nrg ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην αγορά της ενέργειας το 2012 και σήμερα, αποτελεί ήδη μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της ενέργειας στην Ελλάδα.

Έχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και ένα δυναμικό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο, που αποτελείται από οικιακούς καταναλωτές, μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η nrg τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

Η δυναμική πορεία της nrg, αποτυπώνεται στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της ο οποίος το 2018 διαμορφώθηκε στα 116 εκατομμύρια ευρώ, ποσό επταπλάσιο από το αντίστοιχο του 2015.

ONLINE ΑΙΤΗΣΗ

Το Μέλλον μας

Το μακροπρόθεσμο πλάνο μας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας.
Στο πλαίσιο αυτό, ως μέλος της οικογένειας του Ομίλου MOTOR OIL, η nrg διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όραμα και Στόχος

Το όραμά μας είναι ελληνικό και εξωστρεφές.
Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας, συντονισμένοι με τις διεθνείς εξελίξεις, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα εμπειρία στην παροχή ενέργειας.

Παράλληλα, η συναίσθηση του ρόλου μας σε έναν τομέα δομικό για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας, μας ωθεί να προσθέτουμε αξία σε κάθε μας δραστηριότητα.