Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος εκπλήρωσε προσωπικό τάμα στη Μεγαλόχαρη Τήνου

Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’, ο οποίος βρίσκεται στην Τήνο εκπληρώνοντας προσωπικό τάμα με τη συμμετοχή του Ιεροκήρυκος και των Εφημερίων του Πανιέρου Ναού, Κληρικού από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και των Διακόνων του Πανιέρου Ναού.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός καλωσόρισε τον Μητροπολίτη εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ και τον ευχαρίστησε για την ευλογητή παρουσία και ιερουργία του μεταφέροντας τις ευχές του.

Στην αντιφώνησή του ο κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Ποιμενάρχη κ. Δωρόθεο για την αγάπη προς το πρόσωπό του και την ευλογία να ιερουργεί στο ιερό θυσιαστήριο της Μεγαλόχαρης, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, του Ιερείς και Διακόνους του Πανιέρου Ναού, τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος και όλους του εργαζομένους και διακονούντες στο Ιερό Ίδρυμα.

Συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και ευλαβείς Χριστιανοί.

Φωτογραφίες: Μιχαήλ Παναγιωτίδης.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter