Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

«Ο αθλητισμός της Τήνου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Φώσκολο»

spot_img
spot_img

της Μαρίας Δενεκαρία

Αυτο που θαύμαζα στον Νίκο ήταν η αγωνιστικότητα του, η καλοκαρδοσύνη του, η εχεμύθεια, η διακριτικότητά, η αγάπη του για τα παιδιά, τον τόπο του και τον αθλητισμό. Ένας δικός μας άνθρωπος που οφείλουμε να έχουμε ως πρότυπο, τόσο εμείς οι μεγαλύτεροι που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε, όσο και οι νεότεροι και τα παιδιά που με τόσο πάθος και αγάπη γαλουχούσε στα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι, συνεργάζεσθαι και προσφέρετε.

Με περισσή διακριτικότητα αντιμετωπίσαμε κοινωνικα θέματα και περιπτώσεις που έχρηζαν ιδιαίτερη μεταχείριση, ο Νίκος ήταν πάντα εκεί και το ξέραμε μόνο εμείς. Υποστήριζε κάθε δράση που οργανώναμε για την ευαισθητοποίηση του κόσμου στη δωρεά οργάνων, αιμοδοσίας κλπ.

Θυμάμαι με πόσο πάθος εργαστήκαμε για να κατασκευαστεί και να εξοπλιστεί το γήπεδο στη Στενή, ” Ραφιε πρέπει να φτιάξουμε το γήπεδο, να παίζουν τα παιδιά, να φτιάξουμε αποδυτήρια και γυμναστήριο, να χουμε κερκίδες, βρες τρόπο”. Και με την συνδρομή του Ραφαήλ Μωραίτης και του τέως Νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, και με προσωπική εργασία των φίλων της ομάδας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Νίκου και την καθοδήγηση του κατασκευάστηκε το γήπεδο στη Στενή. Ήταν πάντα στο γήπεδο και περίμενε τα παιδιά, τα πρόσεχε, τα συμβούλευε και λειτουργούσε διαμεσολαβιτικα σε κάθε δυσκολία. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και μετά από δική του πρόταση δέχθηκα να συμμετέχω ως γραμματέας στο ΔΣ της ΑΕ ΣΤΕΝΉΣ, το δικό του πάθος με ώθησε να στηρίξω το άοκνο έργο του. Ο αθλητισμός της Τήνου του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Καλό ταξίδι Νίκο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Μαρία Δενεκαρία
Πρώην Γ.Γ ΑΕ Στενής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
broken clouds
19.7 ° C
20 °
19 °
63 %
2.1kmh
75 %
Κυ
19 °
Δε
18 °
Τρ
16 °
Τε
17 °
Πε
17 °
spot_img
spot_imgspot_img