Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ο Χρήστος Πολατσίδης στην κινητοποίηση για το Νοσοκομείο Σύρου

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Πολατσίδης συμμετείχε μαζί με τον συνυποψήφιό του Τζώρτζη Μακρυωνίτη στη χθεσινή κινητοποίηση στηρίζοντας τον αγώνα των εργαζομένων.

Πριν ξεκινήσει η πορεία προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :

«Το νοσοκομείο Σύρου είναι νοσοκομείο αναφοράς για όλο το νομό Κυκλάδων και πρέπει να είναι επαρκώς στελεχωμένο σε όλες τις ειδικότητες. Οι θέσεις μας είναι σαφείς :

Κάλυψη κενών σε όλες τις δομές υγείας των νησιών μας με γρήγορες και αξιοκρατικές διαδικασίες. Παροχή κινήτρων στους εργαζόμενους με πρόσθετες αμοιβές και επιδότηση ενοικίων. Συνυπολογισμός της νησιωτικότητας. Ένταξη υγειονομικών ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά. Ανέγερση νέου σύγχρονου νοσοκομείου στη Σύρο σύμφωνα με τις ανάγκες των κατοίκων του νομού μας.»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -