Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ο Δήμαρχος Τήνου για την 25η Μαρτίου

Το μήνυμα του Δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου για την 25η Μαρτίου.

Με σεβασμό και ευλάβεια γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές με ξεχωριστή αξία για το νησί μας και άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ξεσηκωμό των Ελλήνων και την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Η Αγία Εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που για αιώνες τώρα κοσμεί την Τήνο μας, είναι μια ιστορία πίστης που έμελλε να συνδεθεί με τους απελευθερωτικούς αγώνες των Ελλήνων αλλά και να σημαδέψει τη σωτηρία ολόκληρου του ανθρώπινου γένους. Η ημέρα αυτή αποτελεί ορόσημο στην πορεία του Ελληνισμού και σύμβολο αγώνα ενός λαού που αντιτάχθηκε στους κατακτητές του και άλλαξε την ιστορική του μοίρα.

Υπενθυμίζει σε όλους μας ότι με σύνεση και αποφασιστικότητα μπορούμε να κατακτούμε συνεχώς στόχους που μοιάζουν ανέφικτοι. Καλούμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με τόλμη, αποφασιστικότητα και αίσθημα προσφοράς εκπληρώνοντας το ιστορικό μας χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές κι αποδεικνύοντας έμπρακτα, ότι και σήμερα εμπνεόμαστε σταθερά από τις αξίες που όπλισαν τους αγωνιστές της εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

Χρόνια πολλά στην Τήνο μας!

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -