Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Ο Δήμαρχος Τήνου για την παράταση στους Δασικούς Χάρτες

Η απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος να δώσει οριζόντια παράταση διαρκείας 6 μηνών για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες, αλλά και η μείωση του τέλους άσκησης ενστάσεων κατά 50% είναι μια θετική εξέλιξη που δικαιώνει τις αντιδράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτών, όσον αφορά τον αρχικό σχεδιασμό.

Η οριστική αντιμετώπιση, όμως, σοβαρών ζητημάτων που αφορούν τις εκχερσωμένες εκτάσεις, τους ασπάλαθους και την δυσκολία στις μεταβιβάσεις ακινήτων, απαιτεί κατανόηση των πραγματικών δεδομένων και το κυριότερο, διάθεση ουσιαστικής συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες.

Εάν αυτά πραγματοποιηθούν τότε μπορεί πραγματικά να υπάρχει και ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΔΙΚΑΙΗ λύση.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -