Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ο Δήμαρχος Τήνου στο ετήσιο συνέδριο της HYDROUSA στο Λονδίνο

Ο Δήμαρχος Τήνου συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο του προγράμματος HYDROUSA που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Brunel University.

Ο Δήμος Τήνου συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος “HYDROUSA”, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα Ορίζοντα 2020. Το πρόγραμμα HYDROUSA στοχεύει στην ανάπτυξη, τη βελτιστοποίηση και την επίδειξη καινοτόμων συστημάτων χαμηλού κόστους για τη διαχείριση μη συμβατικών ρευμάτων νερού, συμπεριλαμβανομένων των λυμάτων, των όμβριων υδάτων, των υπογείων υδάτων, του θαλάσσιου νερού ακόμη και της ατμοσφαιρικής υγρασίας.

Η επεξεργασία τους έχει ως στόχο την παραγωγή πολύτιμων πόρων, οι οποίοι στη συνέχεια θα ενισχύσουν την προσφορά νερού για οικιακή χρήση, θα αυξήσουν τη γεωργική παραγωγή και θα ενθαρρύνουν την οικονομική δραστηριότητα των περιοχών της Μεσογείου που πλήττονται από λειψυδρία.

Δήμαρχος Τήνου «ο Δήμος Τήνου στηρίζει με κάθε τρόπο τις δράσεις της Υδρούσας»

Κύριες και κύριοι, καλημέρα σας. Με ιδιαίτερη χαρά παρευρίσκομαι ως Δήμαρχος Τήνου στο σημερινό συνέδριο των καινοτόμων προγραμμάτων της Υδρουσας. Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος Τήνου στηρίζει με κάθε τρόπο τις δράσεις της Υδρούσας αποσκοπώντας και σε μελλοντική συνεργασία, εμπνέοντας τις νέες γενιές να υιοθετήσουν παραγωγικά μοντέλα που βασίζονται στην κυκλική οικονομία και στην προστασία της βιοποικιλότητας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -