Ο Δημήτρης Μάντζος το Σάββατο στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο Δημήτρης Μάντζος το Σάββατο στην Τήνο

Στην Τήνο θα βρεθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 ο βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, ως επικεφαλής κλιμακίου στο πλαίσιο περιοδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Κυκλάδων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει επαφές με θεσμικούς φορείς της Τήνου, αλλά και συνάντηση με φίλους και μέλη του κινήματος, ενώ το κλιμάκιο θα απαρτίζεται και από τοπικά στελέχη.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 10:00, με επίσκεψη στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου. Στις 11:00, ο Δημήτρης Μάντζος και το κλιμάκιο θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Τήνου. Η παρουσία τους στο νησί θα συνεχιστεί στις 13:00, με συνάντηση και συζήτηση με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Η περιοδεία στην Τήνο αποτελεί μέρος των δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Κυκλάδων, με τον Δημήτρη Μάντζο να τίθεται επικεφαλής του κλιμακίου κατά την επίσκεψη στο νησί.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
Ακολουθήστε το tinostoday.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -