Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ο Δήμος Τήνου εγκαινίασε το νέο “Σπίτι του Ιατρού” στο χωριό της Στενής

Στο χωριό της Στενής Τήνου πραγματοποιήθηκε χθες από τον Δήμο Τήνου τα εγκαίνια για το νέο “Σπίτι του Ιατρού”. Ένα ανενεργό κοινοτικό κτήριο μετατράπηκε σε μια σύγχρονη, πολυτελής και πλήρως εξοπλισμένη κατοικία για τις υπηρεσίες του Ιατρού.

Ο γιατρός του Σπιτιού της Στενής θα συνεισφέρει σημαντικά με την συνταγογράφηση ή με κάποια επίσκεψη ούτως ώστε να αποσυμφορηθεί το Κέντρο υγείας. Με έναν γιατρό σε κοντινή απόσταση, οι κάτοικοι των χωριών θα λαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας με τρόπο αποτελεσματικό, άμεσο και ανθρώπινο.

Ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος ανέφερε μεταξύ άλλων στο λόγο του «Η δημοτική μας αρχή, αποτελώντας έναν από τους ελάχιστους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης με τέτοια πρωτοβουλία, με ένα όραμα αλληλεγγύης και προσφοράς που ξεκίνησε το 2019 και σήμερα γίνεται πράξη, συνδράμει με κίνητρα και προσελκύει τους ιατρούς που επιλέγουν να υπηρετήσουν στο νησί μας. Παραμένουμε δίπλα στη νέα μας δομή, υποστηρίζουμε τη λειτουργία της με κάθε πρόσφορο μέσο συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας, κάτι που έχουν απόλυτα ανάγκη οι δημότες μας, και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες περίθαλψης του Δήμου.»

Κλείνοντας ο κ. Δήμαρχος χαρακτηριστικά ανέφερε «Θα ήταν μεγάλη παράλειψη εκ μέρους μου να μην ευχαριστήσω και να μη συγχαρώ την Καρμέλα, σύζυγο Ζαχαρία Γιαννησόπουλου, που η δική της υπέροχη ιδέα για το Σπίτι του Ιατρού, μας γοήτευσε και ρίζωσε μέσα μας και χωρίς τον ανασταλτικό παράγοντα των δύο ετών πανδημίας θα την είχαμε φέρει εις πέρας πολύ νωρίτερα. Ευχαριστώ από καρδιάς τον στενό μου συνεργάτη και φίλο, αντιδήμαρχο Ζαχαρία Γιαννησόπουλο για τον εξαιρετικό συντονισμό και την επίβλεψη όλων των εργασιών καθώς με την πολύτιμη βοήθεια και τον περφεξιονισμό του καταλήξαμε σε ένα άψογο αποτέλεσμα»

παράδοση των κλειδιών στον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Τήνου

Πολύτιμη αρωγή συνανθρώπων μας, που συνετέλεσαν να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο.

– τον Σύλλογο οι Φίλοι της Τήνου (προσφορά ντουλάπια και ντουλάπες)
– τον όμιλο Fourlis και την εταιρία επίπλων ΙΚΕΑ
– τον κο Γιώργο Δελατόλα Exrpess Cargo
– τον Σύλλογο Απανταχού Φαλαταδιανών (προσφορά τηλεόρασης και κεραίας)
– τον Βουλευτή Κυκλάδων, κο Φίλιππο Φόρτωμα (προσφορά κομοδίνα και κουζινικά)
– τον κο Γιάννη Φώσκολο του Ιωσήφ (προσφορά τοποθέτησης πλακιδίων μπάνιου και κουζίνας)
– τον κο Αντώνιο Βελούδιο (υιός) (προσφορά υδραυλικές εργασίες)
– τον κο Αντώνιο Φώσκολο (προσφορά οικοδομικές εργασίας)
– τον κο Γιάννη Χαρικιόπουλο (προσφορά τοποθέτησης ασφαλτόπανου στη στέγη)
– τον κο Νίκο Τριαντάφυλλο (προσφορά για την πόρτα της αυλής)
– τον κο Μιχάλη Μεταξά (προσφορά ηλεκτρολογικές εργασίες)
– το κατάστημα Αφοί Στεργιώτη (προσφορά το πλυντήριο)
– την κ. Κατερίνα Ζαλώνη (προσφορά καθαρισμού).

Τον δικό τους χαιρετισμό απηυθύναν: ο Μητροπολίτης Σύρου – Τήνου, κ. Δωρόθεος Β’, ο Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, εκ μέρους του Σωματείου Φίλοι της Τήνου, κ. Παπαευαγγελίου, ο Πρόεδρος του Κ.Υ. Τήνου κ. Γιώργος Βασιλάκης, ενώ επιστολή έστειλε ο Τήνιος Υποψήφιος Βουλευτής κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Καλορίζικο το Σπίτι του Ιατρού Στενής!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -