Ο Δήμος Τήνου για τα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού

Ο Δήμος Τήνου, με αίσθημα ευθύνης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας θα πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapidtest) την προσεχή ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ από  τις 09:00 έως τις 13:00 στον προβλήτα έναντι του ξενοδοχείου «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ», για όλους τους πολίτες που θα προσέρχονται.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η διενέργεια των προαναφερόμενων τεστ σαφώς πραγματοποιείται δωρεάν και ανώδυνα για όλους τους ενδιαφερόμενους τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Απαραίτητα κατά την επίσκεψη του ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και να αναφέρει τον ΑΜΚΑ του. Επιπροσθέτως σας υπενθυμίζουμε την απαραίτητη βεβαίωση κίνησης ή το σχετικό sms επιβεβαίωσης ενώ σας πληροφορούμε ότι ο κωδικός που θα πρέπει να αναγράφεται είναι ο αριθμός 1.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους από την γραμμή στήριξης και αλληλεγγύης του Δήμου στα τηλέφωνα 2283360101 & 2283360134 η οποία λειτουργεί καθημερινά 07:00-17:00.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter