Ο Δήμος Τήνου για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως και 28 Ιανουαρίου 2024 η 49 η Αιμοδοσία του Δήμου Τήνου εις μνήμη του ιδρυτού της Νικολάου Ελ. Κορνάρου τ. Δημάρχου Τήνου, σε συνεργασία με το κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν ικανοποιητική αφού συγκεντρώθηκαν 300 φιάλες αίματος όταν τα έτη 2023 και 2022 οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν τον αντίστοιχο μήνα ήταν 280 και 273.

Φυσικά πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των αιμοδοτών διότι οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες.

Η Δημοτική Αρχή παρούσα και αρωγός, δια των εκπροσώπων της, σε όλες τις περιφέρειες όπου πραγματοποιήθηκε Αιμοδοσία

Στο προσωπικό του κλιμακίου Αιμοδοσίας παρασχέθηκε ένα δείπνο προσφορά από τον κ. Κωνσταντίνο Αλβέρτη ιδιοκτήτη του εστιατορίου «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» και γεύμα από τον κ. Ευάγγελο Κορνάρο εις μνήμη του πατέρα του Νικολάου Ελ. Κορνάρου.

Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί θερμά τους δύο συμπατριώτες μας για την προσφορά τους.

Ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Τήνου “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ” για την βοήθειά τους και φυσικά σε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Η 50η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ θα πραγματοποιηθεί, εκ απροόπτου, το τριήμερο από 28 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2024.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεννόηση με το κλιμάκιο Αιμοδόσίας δρομολογεί την πραγματοποίηση και καθιέρωση ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και στην Αθήνα για τους εκ εκτός Τήνου συμπατριώτες μας και ευελπιστεί σε συνεργασία με την Αδελφότητα Τηνίων και τους συλλόγους του νησιού μας.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter