Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Εμποροεπαγγελματικος Σύλλογος Τήνου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για το νέο ασφαλιστικό

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το νέο καθεστώς φορολόγησης που προτείνεται για τους ελεύθερους επαγγελματίες και η οριζόντια εφαρμογή του είναι ξεκάθαρο ότι θα επηρεάσει την πλειοψηφία των πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης, το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θεωρεί υποχρέωσή του να στηρίξει τις αποφάσεις της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας) για συμμετοχή στις επικείμενες κινητοποιήσεις της Τετάρτης, 22 Νοεμβρίου 2023.

Οι θέσεις της μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους : «Αρνούμαστε να πληρώνουμε μονίμως την χρόνια αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία του Κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες και απαιτούμε να αφήσει ήσυχο ένα κλάδο που εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες, έχοντας πλήρως υιοθετήσει τα POS, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο MyData. Στεκόμαστε ενάντια στις απαράδεκτες διατάξεις του σχεδίου νόμου και ζητάμε την πλήρη απόσυρσή του και την έναρξη ευρύτατου διαλόγου για την καταπολέμηση του φαινομένου της φοροδιαφυγής».

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου αποφάσισε ομόφωνα : να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22ης Νοεμβρίου 2023 με το κλείσιμο των επιχειρήσεων από τις 11:00 έως και τις 14:00

Η συμμετοχή μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -