Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ο εμβολιασμός για τον Κορωνοϊό στην Τήνο

Μετά τις 28 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τον Κορωνοϊό και στο νησί της Τήνου. Το Κέντρο Υγείας με πρόσφατη ανακοίνωση του ενημερώνει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν για τον ιό SARS-CoV-2,  καλούνται να ενημερώνονται και να επισκέπτονται τακτικά την σελίδα https://emvolio.gov.gr/  όπου θα κλείνουν το ραντεβού τους στο Κέντρο Υγείας.

Εναλλακτικά το ραντεβού θα κλείνεται σε φαρμακείο ή ΚΕΠ  συμπληρώνοντας το ΑΜΚΑ τους και το επώνυμό τους θα διαπιστώνουν εάν βρίσκονται στην πληθυσμιακή ομάδα που εμβολιάζεται την τρέχουσα περίοδο. Επιπλέον ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό είναι εφικτός αποκλειστικά μέσω ψηφιακού ραντεβού.

Εισερχόμενοι στο Κέντρο Υγείας Τήνου οι πολίτες κατά το ραντεβού τους πρέπει:

  1. Να ενεργοποιήσουν άμεσα την άυλη συνταγογράφηση, ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα και ασφαλέστερα από το Κέντρο Υγείας Τήνου
  2. Να προσέρχονται 15’ πριν το ραντεβού
  3. Nα διαθέτουν τον QR code ή τον μοναδικό αριθμό ραντεβού κατά την επίσκεψή τους στο Κέντρο Υγείας Τήνου (πχ εκτυπώνοντάς τον ή σε ηλεκτρονική μορφή)
  4. Να φέρουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων τους
  5. Να γνωρίζουν τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού τους (εφόσον αυτό χρειαστεί).
  6. Μπορούν να τροποποιήσουν ή και να ακυρώσουν το ραντεβού τους μέχρι και 72 ώρες πριν τον εμβολιασμό. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ακύρωσης (μετά τις 72 ώρες) ή μη προσέλευσης, οι πολίτες δε θα έχουν τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού για τις επόμενες 30 ημέρες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -