Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ο Φίλιππος Φόρτωμας στο νησί του, την Τήνο

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τήνο, βρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου υποδέχθηκε στο νησί την Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη και πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με φορείς, κατοίκους και επιχειρηματίες καθώς και ομιλία στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας, υποδέχθηκε την κ. Μενδώνη στον Πύργο, όπου πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερης σημαντικότητας παρουσίασης της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση των έργων που αφορούν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, καθώς και στη συντήρηση και στην εκθεσιακή αναβάθμιση του Μουσείου Γιαννούλη Χαλεπά.

Στη συνέχεια, ο υπ. Βουλευτής, πραγματοποίησε επισκέψεις στην ενδοχώρα και συναντήθηκε με συμπατριώτες του στην Καλλονή, την Κώμη, τη Στενή, τον Πύργο, τα Υστέρνια και το Φαλατάδο, πριν καταλήξει στη Χώρα, όπου πραγματοποίησε μεγαλειώδη και εντυπωσιακή για τα δεδομένα της Τήνου και των Κυκλάδων, ομιλία στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Τέλος, επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες των σωμάτων ασφαλείας και το Κέντρο Υγείας, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και τοπικούς επιχειρηματίες.

Αναχωρώντας από το νησί, ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας δήλωσε: «Η επίσκεψη στον τόπο μου και η αγάπη των συντοπιτών μου δίνουν δύναμη για τη συνέχεια της όμορφης αυτής προεκλογικής εκστρατείας. Η Τήνος μας αξίζει πραγματικά το καλύτερο και δεσμεύομαι στις Τηνιακές και τους Τηνιακούς να φανώ αντάξιος της υποστήριξης και των προσδοκιών τους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -