Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Ο Καλαμαριάς Ιουστίνος στη Μεγαλόχαρη Τήνου

Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, κατά τη Β’ Κυριακή των Νηστειών, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’, συμπαραστατουμένου υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, ιερέων εκ της Μητροπόλεως Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς και των Ιερέων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιουστίνος κατά τη διακονία του λόγου, αναφέρθηκε στη ρήση του, σήμερα, εορταζομένου Αγίου, Γρηγορίου, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης, του Παλαμά, «φώτισόν μου το σκότος». Στο τέλος της ομιλίας του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο για την ευγενή πρόσκληση και για τα φιλάδελφα, προς το πρόσωπό του, αισθήματα, τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Νήσου Τήνου π. Γεώργιο Φανερό για την μακροχρόνια αδελφική αγάπη του, τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, τον Λιμενάρχη Τήνου, τον Γενικό Γραμματέα και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ για τη φιλοξενία του ιδίου και της συνοδείας του, άπαντες τους ευλαβείς Τηνίους Χριστιανούς, ως και τους προσκυνητές, τόσο από την επαρχία του, όσον και από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος κ. Γεώργιος καλωσόρισε τον Μητροπολίτη κ. Ιουστίνο, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου και τον ευχαρίστησε για την ευλογητή παρουσία και ιερουργία του, του ευχήθηκε δε ακύμαντη και ανέφελη Αρχιερατεία.

Τους ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -