Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ο Μητροπολίτης Σύρου στα σχολεία της Τήνου

Ποιμαντικές επισκέψεις πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ σε όλα τα εκπαιδευτήρια της πόλεως Τήνου και του Εξωμβούργου.

Από το πρωί συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό επεσκέφθη διαδοχικά το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικά σχολεία, το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο και το Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου.

Παντός έγινε δεκτός με εκδηλώσεις τιμής από τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς αλλά και από τα παιδιά που ήκουσαν με προσοχή πατρικές συμβουλές και λόγους οικοδομής για το χρονικό των 200 ετών της Ευρέσεως της Αγίας Εικόνος και σε όλα τα σχολεία διένειμε ειδικά εκτυπωθέντα από το Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελιστρίας τετράδια τα οποία στο εξώφυλλο απεικονίζουν το Ίδρυμα της Παναγίας και στο οπισθόφυλλο την φωτογραφία ενός εκάστου εκ των σχολείων.

Τα παιδιά με ενθουσιασμό έλαβαν τα τετράδια τα οποία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρακάλεσε να μην χάσουν ποτέ αλλά να τα έχουν ως ανάμνηση της ωραίας αυτής επετείου και να καταγράψουν μέσα σκέψεις ωραίες προσωπικές τους.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς για το πολύ σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν και το οποίο αντικατοπτρίζεται στα πρόσωπα, στην ευγένεια, στον πολιτισμό και στην φιλομάθεια των παιδιών.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -