Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ο Περιστερίου Γρηγόριος στη Μεγαλόχαρη Τήνου

Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, κατά τη Κυριακή του Παραλύτου, προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β’, συμπαραστατουμένου υπό του Πρωτοσυγκέλου π. Αγγέλου Ανθόπουλου και του Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, του Ιερέως π. Αποστόλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σικάγου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων του Πανιέρου Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γρηγόριος κατά τη διακονία του λόγου, αναφέρθηκε περί του παραδόξου γεγονότος της Αναστάσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ για την ευγενή πρόσκληση και για τα φιλάδελφα, προς το πρόσωπό του, αισθήματα.

Συμμετείχαν, ο Πανοσιολογιότατος Ιεροκήρυκας του Πανιέρου Ναού, ο Βουλευτής των Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φιλ. Φόρτωμα, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, ο Γενικός Γραμματέας και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ πλήθος ευλαβών Χριστιανών προσκυνητών από πολλά μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Την φροντίδα των εκδηλώσεων και την εκκλησιαστική τάξη είχε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο οποίος και καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -