Ο Ποσειδώνας Τήνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ-Πονγκ

Το Σάββατο 25 Νοέμβρη 2023 στην Αθήνα έγιναν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στο οποίο συμμετείχε και η ομάδα της Τήνου με τον Α. Ο. Ποσειδώνα. Λόγω του ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στις Κυκλάδες, οι αγώνες πραγματοποιἠθηκαν στο ΣΕΦ μεταξύ των ομάδων της Κω, του Ηρακλείου Κρήτης και της Τήνου. Η νικήτρια ομάδα από τις τρείς θα παίξει με τη νικήτρια ομάδα της Χίου και η ομάδα που θα περάσει συνεχίζει στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Δυστυχώς η ομάδα της Τήνου ηττήθηκε από τη Κω με 4-0 και από το Ηράκλειο 4-1. Αντίστοιχα η ομάδα της Κω νικήθηκε από το Ηράκλειο Κρήτης, οπότε η ομάδα του Ηρακλείου αναδείχθηκε τελική νικήτρια.

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν το Φεβρουάριο. Όμως οι αθλητές μας:
Δελώτης Φραγκίσκος. Ρήγος Ιωάννης. και Χαρικιόπουλος Αντώνης έπαιξαν ηρωικά, προσπάθησαν και πήραν μία νίκη, αρκετά σετ και πολλούς πόντους, αλλά δεν πέτυχαν τη πρόκριση. Κέρδισαν σε αγωνιστικότητα, απέκτησαν πλούσιες εμπειρίες και αύξησαν τη δυναμικότητά τους. Άλλωστε ο αθλητισμός δεν είναι μόνο για τη πρωτιά και τη νίκη αλλά και για τη συμμετοχή, τη προσπάθεια και τον ευγενικό συναγωνισμό. Συγχαρητήρια στα παιδιά!

Οι επόμενοι αγώνες Πινγκ-Πονγκ θα γίνουν, εκτός απροόπτου, το Σάββατο 16 Δεκέμβρη εδώ στη Τήνο στα πλαίσια του Περιφερειακού ατομικού Πρωταθλήματος ανδρών.

Εκ του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

του Α. Ο. Ποσειδώνα Τήνου.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter