Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ο Πρωθυπουργός στην πρώτη Ανάσταση στη Μεγαλόχαρη Τήνου

Πλεύσας το πρωί από την Ερμούπολη στην Ιερά νήσο Τήνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τον Μέγα Εσπερινό μετά της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου κατά το έθος.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον κατάμεστο Ναό της Μεγαλόχαρης προσήλθε εκκλησιαζόμενος και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Σεβασμιώτατος τον καλωσόρισε προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας με λόγους εγκάρδιους και ενεθυμήθη ότι, το πρώτον, μετά την εκλογή του, ταξίδι ήταν στην Τήνο όπου προσεκύνησε την αγία Εικόνα και ζήτησε τη βοήθεια της Παναγίας, την οποία, του είπε, πάντοτε να επικαλείται και για την οικογένειά του και για το πολυεύθυνο έργο του.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, οι εκκλησιασθέντες, με το «Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην» μετ’ ευλαβείας αλλά και χαράς, παρέλαβον τα λεμονόφυλλα τα οποία εκ του Ιερού Βήματος διενεμήθησαν κατά το εκκλησιαστικό έθος.

Συμμετείχαν ο Βουλευτής των Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια Αθηνών κ. Α. Ροκοφύλλου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -