Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Τήνου για το Χωροταξικό Σχεδιασμό Ν. Αιγαίου

Η Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου (ΕΞΕΤ) συμμετέχει στην Δημόσια Διαβούλευση του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδιασμού Ν. Αιγαίου.

Έπειτα από την πρόσκληση του Συλλόγου Μηχανικών Τήνου για την δημόσια διαβούλευση του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδιασμού Ν. Αιγαίου και την ενημέρωση του Δ.Σ της Ένωσης συναντηθήκαμε στις 01/03/21 με την πρόεδρο του Συλλόγου Μηχανικών Τήνου, κ. Ψάλτη Αναστασία. Εκφράσαμε τις απόψεις μας, υποβάλλαμε τις ενστάσεις μας και καταθέσαμε τις προτάσεις μας για τα επιμέρους θέματα που αφορούν το νέο χωροταξικό.

Το Δ.Σ της ΕΞΕΤ ταυτίζεται με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς φορείς του νησιού, θεωρώντας ότι στην Τήνο αρμόζει η ήπια τουριστική ανάπτυξη παράλληλα με τις άλλες παραγωγικές δραστηριότητες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Μηχανικών Τήνου για την πρωτοβουλία και ευελπιστούμε στην καλύτερη εξέλιξη γι΄αυτό το τόσο σοβαρό θέμα.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -