Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ο συνδυασμός “Αλλάζουμε” και η Υποψήφια Δήμαρχος Τήνου Αναστασία Ψάλτη στα Έξω Μέρη

Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και η υποψήφια Δήμαρχος Αναστασία Ψάλτη ξεκινήσαμε συναντήσεις με τους κατοίκους της ενδοχώρας μας.

Πρώτος σταθμός τα Έξω Μέρη όπου τα μέλη του συνδυασμού και η Αναστασία Ψάλτη επισκεφθήκαμε τα Υστέρνια. Παρακολουθήσαμε τη θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή και στη συνέχεια συναντήσαμε και συνομιλήσαμε διεξοδικά με τους κατοίκους του χωριού για τα προβλήματα τους.

Από την πλευρά μας οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ παρουσιάσαμε τις προτάσεις καθώς και τις Αλλαγές που προτείνουμε ώς παράταξη για το νησί μας. Με ιδιαίτερα θετική διάθεση, μετά από την τόσο εποικοδομητική συζήτηση, επισκεφθήκαμε τον Πάνορμο και, τέλος, καταλήξαμε στην πλατεία του Πύργου μαζί με πολλούς συμπατριώτες μας, όπου και συνεχίσαμε τις επαφές με κατοίκους στην πλατεία του χωριού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -