Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ο Σύρου Δωρόθεος στην Τήνο την Κυριακή της Σαμαρείτιδος

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Τριποτάμου Τήνου ιερούργησε σήμερα Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου – Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ και τέλεσε τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο προμήτορος καλής και ευσεβούς οικογενείας με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, Εφημερίων και Διακόνων της νήσου.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε περί του αποκαλυπτικού διαλόγου του Κυρίου και της Σαμαρείτιδος και περί της λατρείας του αληθινού Θεού και περί της λογικής λατρείας η οποία εν τέλει προσφέρεται σήμερα προς τον Θεό Πατέρα διά του Υιού εν Αγίω Πνεύματι στο Ιερό Θυσιαστήριο.

Συμμετείχαν και ετίμησαν την κεκοιμημένη και τους οικογενείς της, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τήνου, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας και μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, η Πρόεδρος και μέλη της Τοπικής Κοινότητος Κτικάδου-Τριποτάμου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Υστερνίων, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Δύο Χωρίων, ο Τήνιος εκδότης κ. Αντ. Δελατόλας, ο διατελέσας Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Φορέων, εκκλησιαστικοί επίτροποι, ιεροψάλτες, διακονητές και ευλαβείς Χριστιανοί κάτοικοι του χωρίου Τριπόταμος και εξ άλλων περιοχών της Ιεράς νήσου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας παρετέθη παραδοσιακή δοχή.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -