Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Ο Τριπόταμος με δυο βιβλία στη Χώρα

Οι εκδόσεις Κοινωνία των (δε)κάτων σας προσκαλούν στην  παρουσίαση των βιβλίων «Κάποτε στον Τριπόταμο» και «Αντίο και Καλή Αντάμωση» του Γιάννη Σιώτου, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου,  στη Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας (Μοσχούλα). Θα ομιλήσουν οι Αλέκος Φλωράκης και Παντελής Απέργης και θα διαβαστούν δύο κείμενα του Κωνσταντίνου Μπούρα για τα δυο βιβλία. Θα παρευρεθεί και ο συγγραφέας των βιβλίων Γιάννης Σιώτος.

Το «Κάποτε στον Τριπόταμο, ιστορίες έρωτα, πολιτισμού και αντίστασης στην σκιά ενός γρανιτένιου βράχου», παρουσιάζει μέσα από τις δραστηριότητες των ανθρώπων που έζησαν στον Τριπόταμο τη διαδρομή του τόπου και τις δομές κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής οργάνωσης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το «Αντίο και Καλή Αντάμωση» είναι ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στον Τριπόταμο. Με τις ιστορίες των ηρώων του θέτει ερωτήματα για το μέλλον του νησιού όσο και για τα μείζονα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -