Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου για λιμάνι και οδικό δίκτυο

Συνάντηση είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Τήνου με αφορμή το οδικό δίκτυο του νησιού καθώς και το λιμάνι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Σιώτου, συμφωνήθηκε, με το Υπουργείο, να υπάρχει χρηματοδότηση για τη συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου, πλαίσιο συνεργασίας για το δρόμο του Αγίου Φωκά καθώς και των λιμενικών υποδομών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Υποδομων και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή τόνισα τη σημασία της αναβάθμισης των υποδομών του νησιού (ιδιαίτερα του λιμανιού και του οδικού δικτύου) για την τοπική ανάπτυξη, αλλά και την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών μας.

Συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχει χρηματοδότηση για τη συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου και ότι θα συνεργαστούμε για το δρόμο Αγίου Φωκα, όπως και για το κρίσιμο ζήτημα των λιμενικών υποδομών.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -