Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Οι μικροί κηπουροί του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου Τήνου

Όταν θα μεγαλώσεις, θα σε φυτέψω σε ένα κόσμο καθαρό…

Στα πλαίσια εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Εξώμβουργου υιοθέτησαν ένα μικρό δέντρο, μια χαρουπιά, η οποία τους χαρίστηκε από τον Σύλλογο 《Οι Φίλοι του Πράσινου της Τήνου》.

Όταν έφτασαν οι χαρουπιές στο σχολείο η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη. Ο καθένας έγραψε συνθήματα πάνω στη γλάστρα του. Καθημερινά εδώ και δύο μήνες τα παιδιά περιποιούνται τα δέντρα τους με ιδιαίτερη αγάπη και υπευθυνότητα στο χώρο του σχολείου μας. Σκοπός της υιοθεσίας ήταν να παρακολουθήσουμε την ανάπτυξη της χαρουπιάς στο σχολείο μας. Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς οι μικροί κηπουροί θα μεταφυτέψουν ο καθένας τη χαρουπιά του στον κήπο του σπιτιού του.

Τα παιδιά με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου, επισκέφτηκαν τους φίλους του πράσινου για να τους ευχαριστήσουν αλλά και να μυηθούν στα μυστικά των φυτών και των δέντρων παίρνοντας πολύτιμες συμβουλές από τον ακούραστο κ. Ιωάννη Ψάλτη.

 Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Φίλοι του Πράσινου της Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -