Οι Πρωτοχρονιάτικες πίτες του Συλλόγου Πλατιανών Τήνου

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν την Κυριακή 14/1/2024 οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΙΑΝΩΝ ΤΗΝΟΥ, με συμμετοχή μελών και πολλών φίλων του συλλόγου, στο κτίριο της Αδελφότητας Τηνίων εν Αθήναις και παράλληλα την ίδια ώρα, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού στα Πλατιά.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην μεγάλη αυτή γιορτινή εκδήλωση του Συλλόγου μας:

Στην Αθήνα ευχήθηκαν για καλή χρονιά, ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ενω επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Λάζαρος Βαλάκας απο τον [Σύλλογο Βεναρδιανών Τήνου “Ο Άγιος Ιωάννης Θεολόγος”, ο Κώστας Καραΐσκος από την Αδελφότητα Τηνίων Καρδιανιωτών «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ», οι Νικόλαος Χατζής και Καλομοίρα Σιδέρη-Σαμούχου από το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της τ. Κοινότητας Πανόρμου Ηλίας Τζαβελόπουλος.

Στα Πλατιά παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν για το νέο έτος η Αντιδήμαρχος Πένη Τριγώνη, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου Γιώργος Περπινιάς, καθώς και η Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου Κική Μπάρμπογλου.

Στη συνέχεια των εκδηλώσεων ακολούθησε η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάλπη είχε στηθεί παράλληλα και στο χωριό μας Πλατιά, προς διευκόλυνση των μελών που κατοικούν στη Τήνο όπου μπορούσαν να ψηφίσουν στην Αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου μας.

Καλή Χρονιά και καλή δημιουργική θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου……

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter