Οι “Τηνιακές Γεύσεις” στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Τήνος βρίσκεται μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη μεγάλη έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που πραγματοποιήθηκε για 10η χρονιά φέτος, από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2024.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Από την Τήνο στην έκθεση βρέθηκαν οι “Τηνιακές Γεύσεις”. Η επιχείρηση και η Μαρία Βιδάλη με τον σύζυγο και τα παιδιά τους προσφέρουν αγνά και φυσικά τοπικά προϊόντα αρωματικά φυτά και βότανα, για υγιείνη μεσογειακή διατροφή που συλλέγονται από την φύση της Τήνου παράγονται με μεράκι και με βάση παραδοσιακές συνταγές της Τήνου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των προϊόντων από τους παραγωγούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης δήλωσε μεταξύ άλλων από το περίπτερο της Περιφέρειας στην έκθεση:

Η Περιφέρεια μας θα συνεχίσει να προβάλει αυτούς τους εξαιρετικούς θησαυρούς που παράγονται, τυποποιούνται και μεταποιούνται στα νησιά μας, αναδεικνύοντας έτσι την παράδοση, τον πολιτισμό αλλά και την κουλτούρα των νησιωτών παραγωγών.

Τα προϊόντα αυτά δείχνουν και το μεράκι, την αγάπη αλλά και τον επαγγελματισμό των παραγωγών στην εργασία τους αλλά και στα νησιά τους.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter