Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

«Οι υπερασπιστές των Μονοπατιών» (ΜΟΝΟΠΑ-ΤΗΝΟΣ)

Την Τρίτη 16 Μαΐου οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου Τήνου είχαν τη χαρά να συμμετέχουν σε μια βιωματική εμπειρία ανακάλυψης των πολιτιστικών διαδρομών της Τήνου. Ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας από το χωριό των Λουτρών και διαβαίνοντας από ένα πολύ όμορφο μονοπάτι περάσαμε το χωριό Περάστρα και καταλήξαμε στο χωριό Κώμη.

Οι μαθητές μας στη διάρκεια της πεζοπορίας και έχοντας ως οδηγό έναν εθελοντή – βοηθό μάζευαν στοιχεία και έλυναν γρίφους, απαραίτητα για να συλλέξουν όλα τα κομμάτια ενός παζλ που δείχνει έναν παλιό, χαμένο χάρτη μονοπατιών της Τήνου. Κατά την πεζοπορία απόλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση περνώντας από εξωκλήσια, περιστεριώνες και χωριά. Στο τέλος της διαδρομής παρέλαβαν το σήμα των «υπερασπιστών» των μονοπατιών της Τήνου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Τήνου για την πολύ όμορφη, ενδιαφέρουσα, πρωτοποριακή και δημιουργική εμπειρία, καθώς και τους εθελοντές – βοηθούς που με υπομονή και ευχάριστη διάθεση μας καθοδηγούσαν στη διάρκεια της πεζοπορίας!

Δημοτικό Σχολείο Πύργου τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -