Οικονομική ενίσχυση στον Σύλλογο Πρασίνου Τήνου

Οικονομική ενίσχυση στον Σύλλογο Πρασίνου Τήνου

Προς τον κ. Κωσταντίνο Φανερό, πρόεδρο του Δ.Σ. του Μελισσοκομικού Συλλόγου Τήνου και των μελών του Δ.Σ.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

ΘΕΜΑ: Έκφραση ευχαριστιών, Χορήγηση 300 νεαρών φυτών Δενδρώδους Μηδικής
ΣΧΕΤΙΚΟ: Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας, με το ποσό των 300 ευρώ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.

Νοιώθουμε την ανάγκη να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για το γεγονός, ότι ενισχύσατε τον Σύλλογο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ με το σημαντικό ποσό των 300 ευρώ, με δική σας πρωτοβουλία , ως ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρεστε για την προστασία του Περιβάλλοντος και της ανάπτυξης του πρασίνου στο νησί μας και αναγνωρίζετε το έργο μας.

Η ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί στο Ταμείο μας με σκοπό την άνοιξη, να πραγματοποιήσουμε μια νέα δενδροφύτευση και χρειαζόμαστε εκτός από τους εθελοντές μας και άλλα εξιδεικευμένα εργατικά χέρια και μηχανήματα (με αμοιβή), καθώς και μικροαντικείμενα (γάντια μιας χρήσεως και νερό) που θα βοηθήσουν τα μέγιστα, στην πραγματοποίηση των μαθημάτων της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που προσφέρουμε στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Σε ανταπόδοση της προσφοράς σας , θέτουμε στην διάθεσή σας 300 νεαρά φυτά δενδρώδους Μηδικής , ενός καθαρά κτηνοτροφικού και μελισσοτροφικού φυτού –θάμνου, τα οποία να φυτέψουν τα μέλη σας, γύρο από τις κυψέλες τους για την αύξηση της παραγωγής μελιού στο νησιού μας και του πρασίνου της περιοχής τους.

Ακόμη είμαστε στη διάθεσή σας, να δημιουργήσουμε με πνεύμα συνεργασίας, και διάφορα άλλα μελισσοτροφικά φυτά που θα μας υποδείξετε, λόγω των ειδικών γνώσεων που έχετε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ψάλτης

Ο Γραμματέας
Νικόλαος Γκίζης

Υ.Σ. Το έγγραφο αυτό θα το δηλοποιήσουμε προς ενημέρωση των μελών μας και με την ευχή και άλλοι Σύλλογοι αναγνωρίζοντας το έργο του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ να μας ενισχύσουν οικονομικά ή σε είδος κλπ

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter