Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά σεμινάρια του Tinos Art Festival 2023

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή τα καλοκαιρινά  σεμινάρια του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Τήνου στα πλαίσια του ΤINOS ART FESTIVAL 2023 (SEMINARSEXHIBITIONS) καθώς και η Έκθεση  Φωτογραφίας.

 Συνεχίζεται με μικρή παράταση μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2023 η έκθεση των Καλλιτεχνών και  μελών του ΣΚΕΤ Τήνου: Γιάννη Γκίζη, Χαρά Καμινάρα, Βασιλική Κολιπέτσα στη Ζαρίφειο Βιοτεχνική Σχολή. Θερμές ευχαριστίες στους Καλλιτέχνες μέλη του ΣΚΕΤ Τήνου που συντόνισαν τα σεμινάρια καθώς και στους προσκεκλημένους  καλλιτέχνες  που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή, κκ Καρρά Ηλία, Καραμπατζάκη Βούλα, Κόντη Μαρία, Κολιπέτσα Βασιλική, Ρωμυλίου Μαριλένα, Στέλιο Παπαδόπουλο.

Το φινάλε των σεμιναρίων είναι στις 7 Οκτωβρίου 2023 με το 3ωρο σεμινάριο : Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ και θεματική: ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με τη Σκηνοθέτη Πολυμέσων Μαρινέτα Μακ Κρητικκού, στη Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Τήνου – Μοσχούλειο Σχολή (11:00-14:00) Είσοδος ελεύθερη.

Το TINOS ART FESTIVAL 2023 (SEMINARSEXHIBITIONS) τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τα σεμινάρια και οι εκθέσεις οργανώθηκαν από το ΣΚΕΤ Τήνου με την υποστήριξη: Δήμου Τήνου, ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου), FAST FERRIES και τη συνεργασία Μουσειακών χώρων.     

Ευχαριστούμε: τον κ. Γεώργιο Χατζημάρκο  Περιφερειάρχη Κυκλάδων, τν κ. Γεώργιο Λεονταρίτη Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, τον κ. Μπρίγγο Στέλιο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, την κα Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων – Έπαρχο Τήνου για την θετική της εισήγηση και υποστήριξη του ΣΚΕΤ Τήνου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο, τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Χατζή και τα  μέλη του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς» Δήμου Τήνου, τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Παρασκευά Γκίζη και τα αξιότιμα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, την Πρόεδρο κα Μαρουλιώ Γκίζη καθώς και το ΔΣ του συλλόγου Κυριών της Βιοτεχνικής Σχολής, την κα Ευαγγελία Πανωρίου Αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου « Γιαννούλης  Χαλεπάς» του Δήμου Τήνου, τον κ. Εμμανουήλ Σώχο Πρόεδρο της ομάδας εργασίας στη Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Τήνου,  τον κο Αθανάσιο Μαρτίνο διαχειριστή της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για την υποστήριξη στο σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Τήνου σχεδόν από τη σύσταση του συλλόγου έως σήμερα.

Επιπλέον ευχαριστούμε τους κ.κ.: Ευγενία Αλοιμόνου, Αλεξία Αμουργιανού, Αντώνιο και Αθηνά Βαμβακάρη, Γεώργιο και Γιάννη Βιδάλη, Ιωάννα Βιδάλη,  Μάρκο Βιδάλη, Ελένη Γλύνη, Γιάννη Γκίζη, Αντωνία Δελατόλα, Ιωάννα Δελλατόλα, Γεώργιο Δελλατόλα, Μαρία Ζωίδου, Γεώργιο Καλομενόπουλο, Χαρά Καμινάρα, Κοροντζή Γεωργία, Μαρινέτα Μακ Κρητικού, Φίλιππο Κωνσταντίνου, Μαρίνα Λαγουρού, Ηλία Μάρκο, Βαγγέλη Μπον, Αργύριο Μωραϊτη, Ειρήνη Παγανή, Λυκούργο Παπαγεωργίου,  Δημήτριο Τζούμα, Ελένη Τουφεκλή, Παναγιώτη και Νίκο Τουφεκλή, Γεώργιο Φωτόπουλο,  Ψάρρου Αγγελική, τα Super Market Σκλαβενίτης, το ζαχαροπλαστείο ΧΑΛΑΡΗΣ καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στις δράσεις του ΣΚΕΤ Τήνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ευάγγελο Ζαλώνη (https://tinostoday.gr ) και στους κκ Εξιλζέ Γιάννη και Ψάλτη Μάριο (https://tinosnews.gr ) για την θετική τους ανταπόκριση και ηλεκτρονική ενημέρωση.

https://www.facebook.com/SKETTINOU

https://tinosart.gr

Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό από τα σεμινάρια που υλοποιήθηκαν καθώς και ο κατάλογος σε ηλεκτρονικη μορφή.

Για το  Σύλλογο Καλλτεχνών Εικαστικών Τεχνών Τήνου

Η Πρόεδρος Αναστασία Χατζίρη

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img