Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός με δώρο ένα PlayStation 5

Οι συνεργαζόμενες σελίδες στο Facebook σας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσετε το gadget του 2021, το Sony PlayStation 5 Digital Edition.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Το ολοκαίνουργιο Sony PlayStation 5 Digital Edition. υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας με απίστευτα γραφικά και πρωτοφανή επίπεδα ρεαλισμού, αστραπιαία φόρτωση με δίσκο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, υποστήριξη απτικής ανάδρασης, δυναμικής απόκρισης και ήχο 3D, καθώς και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation.

Cyclades24, Cyclades24sports, Tinostoday, Mykonosvoice, Makarios Travel και Visit santorini, σου προσφέρουν αυτό το μοναδικό και δυσεύρετο δώρο.

Την Κυριακή το πρωί 28 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός μας , έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Μείνετε συντονισμένοι, διότι εντός της ημέρας θα σας ανακοινώσουμε το μεγάλο νικητή/νικήτρια του διαγωνισμού μας. 

Που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς. Έρχονται νέα μοναδικά δώρα! Μεγάλοι Διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν σύντομα με δώρα μεγάλης αξίας όπως σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθούν τους Δικτυακούς τόπoυς και στη συνέχεια το tab του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επίθετο, Email,) και να αποδεχθούν τους όρους.

O/η κάθε συμμετέχων / ουσα, προκειμένου να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να θα πρέπει να επισκεφτεί τις ιστοσελίδες του διαγωνισμού να κάνει like στο Facebook, να συμπληρώσουν την φόρμα του διαγωνισμού και να κοινοποιήσει στα Social Media το διαγωνισμό.

Ήθελες πολύ το Δώρο; Είχες περισσότερες πιθανότητες

Ο/η κάθε συμμετέχων / ουσα μπορεί να συμμετάσχει μία και μόνο φορά στο διαγωνισμό, ωστόσο σε κάθε κοινοποίηση σε σελίδες, ομάδες, ή σε προφίλ αποκτά περισσότερες συμμετοχές έτσι ώστε να κερδίζει, αποκτώντας περισσότερους πόντους.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter