back to top

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΕΦΕΤ στην Τήνο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του ΕΦΕΤ στην Τήνο και στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το σεμινάριο έλαβε χώρα 17 και 18 Μαΐου με εισηγητή τον Γιάννη Κακό διάρκειας 10 ωρών.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση ήταν υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 EK για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

Η εκπαίδευση αφορούσε επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α. 



Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου

Newsletter

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΕΦΕΤ στην Τήνο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του ΕΦΕΤ στην Τήνο και στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το σεμινάριο έλαβε χώρα 17 και 18 Μαΐου με εισηγητή τον Γιάννη Κακό διάρκειας 10 ωρών.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση ήταν υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 EK για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

Η εκπαίδευση αφορούσε επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α. 

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις της Τήνου