Όμορφη εκδήλωση από τον Σύλλογο Υστερνιωτων Τήνου

Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα στο φιλόξενο κτίριο της Αδελφότητας Τηνίων εν Αθήναις, καλωσορίσαμε τους φίλους και φίλες του Συλλόγου μας, τους συγχωριανούς μας αλλά και όσους ακολουθούν και στηρίζουν χρόνια τώρα τον Σύλλογο μας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ευχές γεμάτες αισιοδοξία, αγάπη, εθελοντισμό, χαρά και κυρίως υγεία για όλους. Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, αποτελέσματα μεγάλης προσπάθειας, αλλά κυρίως σχεδιασμός και προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε όπου πρέπει να πρωταγωνιστούν τα Υστέρνια.

Ευχαριστήσαμε όλους όσους πρόσφεραν και δούλεψαν, όσους μας ενίσχυσαν οικονομικά αλλά και με τις ιδέες τους για να φτάσουμε σήμερα σε ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό αποτέλεσμα.

Ο Σύλλογος Υστερνιωτών ένα από τα πιο ενεργά σωματεία της Τήνου στήριξε και την χρονιά που πέρασε εκτός από τον Οικισμό όλες τις κοινωνικές δομές της Τήνου γιατί όταν ανήκεις σε ένα σωματείο πρωτεύον στόχος είναι να προσφέρεις σε όσους σε χρειάζονται με όποιο τρόπο, Σύλλογο Νικόλαος Κόγκος του Κέντρου Υγείας, την Κοινωνική κουζίνα, το Γηροκομείο και όπου αλλού χρειάστηκε, προτρέποντας όλους τους Υστερνιώτες να στηρίζουν όσο και όποτε μπορούν.
Δημουργικοί και υποστηρικτές σε ότι μας επέτρεψαν και όπου μας ζητήθηκε. Παρόντες με επιστολές σε ότι απασχόλησε τον Οικισμό μας αλλά και την Τήνο.

Με την ίδια θέληση και μεγαλύτερο πείσμα αλλά κυρίως με αγάπη θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ότι μας ανήκει και να συμπληρώνουμε σαν Σύλλογος όπου υπάρχει ανάγκη.

Τα σχέδια πολλά και αισιόδοξα, μοναδική ευχή να είμαστε όλοι δυνατοί, υγιείς και να μην λείψει από την ομάδα αυτή κάνεις ώστε να φέρουμε εις πέρας όλα όσα ονειρευόμαστε για το χωριό που αγαπάμε.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ο π. Ιωάννης Αγγελιδάκης όπου και ευλόγησε την βασιλόπιτα μας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης, ο Βουλευτής και συντοπίτης μας Φίλιππος Φόρτωμας, ο τέως πρόεδρος του Συλλόγου μας Βαγγέλης Σερπετίνης, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΙΙΕ Τήνου κα Μιρα Σιδέρη-Σαμούχου και Νικόλαος Χατζής, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Τηνίων εν Αθήναις Εμμανουήλ Σκαρής καθώς και ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Κοντονικολάου και ο Γραμματέας Πέτρος Χαλάς, μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας Καρδιανιωτών “η Αγία Τριάς” Κώστας Καραΐσκος, μέλος του Συλλόγου Τριποταμιανων και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Τηνιακών Μελετών Έλενα Γκερέκου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πλατιανών Παναγιώτης Μιχελής, ο Θέμης Ροδαμίτης, η Βένια Παπαθανασοπούλου και ο αγαπητός σε όλους μας κ.Κωστας Δανούσης.

Χαιρετισμό μας έστειλε ο Δήμαρχος της Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς, συγχαίροντας τον Σύλλογο μας για το έργο του αλλά κυρίως υποσχόμενος ότι θα είναι δίπλα στο χωριό μας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια στις Πανελλήνιες του 2023:

1)Δέσποινα Κουμαριανού (του Αντωνίου και της Μαρίνας Καβούδη)
Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
2)Στελλα Ντρούβα(του Γεωργίου και της Λίτσας Φόρτωμα)
Λογοθεραπεία Καλαμάτας.
3)Παναγιώτη Ζάρρα(του Βασίλη και της Ιωάννας Στάθη – εγγονός Μαρίνας Γάσπαρη)
Πληροφορική και Τηλεπικοινωνιών Τρίπολης.
4)Αδαμαντία Γιατρά(του Νίκου και της Νίτσας Λούβαρη – δισέγγονη Μαρίνας Αρμπλιά)
Επικοινωνίας και Μεσων Μαζικής Ενημέρωσης Καποδιστριακό Αθήνας.
5)Κατερίνα Δάκη Εμβαλωμένου
Ψυχολογία Παντείου
6)Χριστίνα Δάκη Εμβαλωμένου
Δημόσιας Διοίκησης Παντείου.
7)Κατερίνα Ζαχαρία Κουβαρά
Φαρμακευτική Αθηνών.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με παραδοσιακή μουσική.
Ένα ποτήρι ρακί προσφορά του Βαγγέλη Παλαμάρη από το χωριό μας, βασιλόπιτα και στη συνέχεια μεζεδάκια όπως πάντα στο Τηνιακό, με χορό και τραγούδι.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Υστερνιωτών σας ευχαριστεί όλους θερμά, παλιά και νέα μέλη, που έχετε εργαστεί και συνεχίζετε να είστε δίπλα μας, για την τόσο ζέστη ατμόσφαιρα και την αγάπη που μας πρόσφερατε απλόχερα.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους, να παραμείνετε δίπλα μας γιατί τις πιο όμορφες στιγμές τις φτιάχνουν οι καλές – δυνατές ομάδες!!
Φραντζέσκα Δασύρα Πρόεδρος
Γιώργος Σερπετίνης Αντιπρόεδρος
Λωρα Δεσίπρη Γραμματέας
Ανθή Καλαϊτζάκη Ταμίας
Κύριλλος Παρασκευάς, Αλέξανδρος Χλής και Ζαχαρίας Κουβαράς Μέλη.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter