Τήνος: Το ζητούσατε … ανοίγει το Lala Louza

Το καλοκαίρι έφτασε, η θερμοκρασία ανέβηκε και το lala louza, είναι έτοιμο. Η ομάδα που το απαρτίζει ολοκλήρωσε τις απαραίτητες προετοιμασίες και την Παρασκευή, 10 Ιουλίου  είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί.

Το beach bar που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο κλείνει τέσσερα (4) χρόνια λειτουργίας και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την καλοκαιρινή περίοδο.

Φέτος κοντά σας στο Lala Louza και το ΕMASSAGE. Επαγγελματίες θεραπευτές, οι οποίοι εκτός από τους χειρισμούς της μάλαξης γνωρίζουν λεπτομέρειες ανατομίας και φυσιολογίας, προσφέροντας στον πελάτη χαλάρωση των μυϊκών ινών, μείωση του άγχους, ανακούφιση απο τους πόνους και βελτίωση της κυκλοφορίας.

-- Εστιατόριο Μαραθιά --

Μην ξεχάσετε, στο Lala Louza η καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά από νωρίς το πρωί, με βουτιές στα καθαρά νερά τoυ Aγίου Ιωάννη. Εκεί που σκάει το κύμα, απολαμβάνουμε παγωμένα ροφήματα, χυμούς και αναψυκτικά, τα οποία αποτελούν μια πολύ δυνατή αρχή για όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν!

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το όνομα, αφού η «λουζα» είναι ένα από τα πιο γνωστά και νόστιμα τοπικά αλλαντικά του νησιού Ψυχή του beach bar ο Αγαπητός Αρμακόλας ο οποίος μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με την εστίαση, αλλά και με πολλή αγάπη για τον νησί του, αποφασίζει να κάνει το άνοιγμά του δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Με άνετες ξαπλώστρες, μεγάλες ομπρέλες και άψογη εξυπηρέτηση, το LaLa Louza δεν το επιλέγουμε τυχαία αφού μας δίνει αμέτρητους λόγους για να το υποστηρίξουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close