Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Αλλάζει όψη ο Φάρος της Λιβάδας Τήνου

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ
Επιτέλους μετά από 40 χρόνια (όπως φαίνεται και από την παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία του Φάρου από τα αρχεία της Υπηρεσίας Φάρων του Πολ.Ναυτικού), ο Φάρος αποκτά και πάλι λειτουργική κύρια πόρτα, προσφορά του σωματείου ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ. Την πόρτα από ξύλο νιαγκόν κόστους **1400€** κατασκεύασε ο μάστορας Αγγελος Σανταμούρης και την τοποθέτησε μαζί με τον τεχνίτη Γιάννη Ζαλώνη από τη Στενή, παρά το δυνατό νοτιά που φυσούσε σήμερα.

Είναι λίγο το ευχαριστώ στο σωματείο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, το οποίο από την πρώτη στιγμή μας στήριξε στη συλλογική και εθελοντική αυτή προσπάθεια. Προσωπικές μας ευχαριστίες οφείλονται επίσης στον κο Νίκο Αλογοσκούφη για τον επαγγελματισμό του και την αμεσότητα επικοινωνίας του.

Ενημερωτικά Βλέπε Φωτο 3.1 έως 3.6.

ΑΓΟΡΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΡΤΑΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ.
Για να κατασκευαστεί η πόρτα του πυργίσκου χρειάστηκαν **420€** και αναμένεται η ολοκλήρωση κατασκευής της και η τοποθέτησή της, ούτως ώστε να στεγανοποιηθεί κατά το δυνατόν το κτίριο και να μειωθεί η εν γένει ταχύτητα φθορών και επιβαρύνσεων του κτιρίου. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση κατά τα γνωστά.

Τέλος ο φίλος μας Louis Green από τη Mεγ.Βραττανία, τον οποίο γνωρίσαμε και ξεναγήσαμε το καλοκαίρι στο Φάρο, μας κατέθεσε **60€** και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του.

Υπόλοιπο λογαριασμού **3692,17€**.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -