Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Οργανώνοντας τις πρώτες σας αποφάσεις σαν νεόνυμφοι

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Κεραυνοβόλος έρωτας, μια φιλία που έγινε σχέση, ή μια σχέση που ωρίμασε στο χρόνο; Πολλά μπορεί να τα σενάρια, όμως η κατάληξη είναι η ίδια και είναι ευτυχής, οδηγώντας στα σκαλιά της εκκλησίας. Αργά ή γρήγορα, θα ξεκινήσετε με το άλλο σου μισό μια κοινή πορεία που θα διαρκέσει εφ’ όρου ζώης, και το διάστημα που μεσολαβεί θα χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα, όπως ενθουσιασμό και ανυπομονησία, αλλά και με έναν μεγάλο όγκο αποφάσεων για να ληφθούν. Η σωστή και έγκαιρη οργάνωση, είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να ανταπεξέλθετε σε όσες υποχρεώσεις προκύπτουν από την επίσημη έναρξη του κοινού σας βίου, ενώ ο τρόπος που θα τις διαχειριστείτε, αποκαλύπτει πολλά για τον τρόπο που θα ζήσετε τα επόμενα χρόνια.
Στη συνέχεια, θα βρείτε κάποιες από τις πρωταρχικές κρίσιμες αποφάσεις που θα χρειαστεί να λάβετε, έτσι ώστε να μη βγείτε ξυπόλητοι στα αγκάθια, και να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο χρόνος που θα αναλώσετε.

  1. Γαμήλια Τελετή & Δεξίωση

Ανάλογα με τις προτιμήσεις αλλά και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο θρησκευτικό και τον πολιτικό γάμο, και να διαμορφώσετε το μήκος της λίστας καλεσμένων. Φυσικά η διοργάνωση ενός θρησκευτικού γάμου, φέρει περισσότερους διακανονισμούς, όπως η επιλογή της εκκλησίας και ο στολισμός της, και τα στέφανα. Ό,τι από τα δύο και αν επιλέξετε και με όποιο βαθμό επισημότητας ή απλότητας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτυ, για να μοιραστείτε τη χαρά σας με συγγενείς και φίλους. Πλαισιώστε το επιμελημένο από catering μενού, με ένα εντυπωσιακό μπουφέ γλυκισμάτων, όπως το candy bar από το Lateau Patisserie 

  1. Μετακόμιση Τώρα!

Πιθανότατα, έχει ήδη περάσει από το (δοκιμαστικό) στάδιο της συγκατοίκησης πριν αποφασίσετε να μονιμοποιήσετε το δεσμό σας. Η αλλαγή των όρων της σχέσης σας ωστόσο, είναι μια καλή αφορμή να συζητήσετε και να καταστρώσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Έχετε αποφασίσει σε ποια περιοχή ή και πόλη θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας; Έχετε σκεφτεί τα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε για να υλοποιήσετε το όνειρό σας; Μια έξυπνη τακτική είναι να ενοικιάσετε ένα σπίτι για το πρώτο διάστημα, ίσως και για να δοκιμάσετε αν πράγματι η συγκεκριμένη συνοικία ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, κι έπειτα να στοχεύσετε στην αγορά μιας κατοικίας. Αν διαθέτετε έναν οποιοδήποτε τίτλο ιδιοκτησίας, η ανάθεση πώλησής του στο μεσιτικό γραφείο Your Home Sold στο Μαρούσι ή το υποκατάστημα που σας εξυπηρετεί αλλά και κάθε άλλο γραφείο αντίστοιχων υπηρεσιών, μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το διαθέσιμό σας κεφάλαιο, έτσι ώστε να επισπεύσετε τα σχέδιά σας, και μάλιστα χωρίς να χρεωθείτε.

  1. Καθημερινότητα

Και φυσικά, μία βασική συναπόφαση προκειμένου τα επόμενα χρόνια να κυλήσουν ομαλά, αφορά τον τρόπο που θα περνάτε τόσο τον κοινό όσο και τον προσωπικό σας χρόνο στο σπίτι. Και με αυτό εννοούμε ένα εύρος πραγμάτων, όπως το στυλ της εσωτερικής διακόσμησης (καθημερινό στύλ ή εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα  με διακοσμητικοούς δίσκους από μάρμαρο στο homeandobjects.com και λοιπά αντικείμενα υψηλής ποιότητας; ), το διαχωρισμό των οικιακών εργασιών, τη συχνότητα αποδοχής επισκέψεων και τα όρια απέναντι στα οικογενειακά μέλη, και γενικότερα οτιδήποτε αφορά την οικιακή εστία και μπορεί να έχει επιρροή να σας επηρεάσει άμεσα ή έμμεσα.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -