Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Π. Κροντηράς:”Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για κάθε υπάλληλο του Δήμου”

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

To ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Τήνου που αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της εκάστοτε Δημοτικής  Αρχής επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς.

Ως συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης», πιστεύουμε ότι η υποστελέχωση, λόγω δραματικού περιορισμού των προσλήψεων, για όσους γνωρίζουν πραγματικά το Δήμο εκ των έσω, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στο Δήμο στα όρια των αντοχών τους. Οι εναπομείναντες υπάλληλοι με φιλότιμο υπερβαίνουν εαυτούς, στην πλειοψηφία τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος – επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης » με μέλη του συνδυασμού του, για αρκετή ωρα ακουσε τους εργαζόμενους του Δήμου ,κατέγραψε και συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η νέα δημοτική αρχή, που θα συγκροτείται στην Πράξη από νέους ανθρώπους, θα έχει σίγουρα μια νέα προσέγγιση αποκαθιστώντας πιθανές αδικίες, βελτιώνοντας τις συνθήκες της καθημερινότητας και της εργασίας, στο μέτρο του εφικτού.

“Οι ανάγκες των εργαζομένων θα  αντιμετωπίζονται μέσα από διαρκή επαφή και συνεργασία.  Οι υπάλληλοι του Δήμου από την ανάληψη των καθηκόντων μας θα αντιμετωπιζονται  ως συνεργάτες μας και μόνο!

Η πόρτα του γραφείου του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για το σωματείο αλλά και καθέναν από τους εργαζόμενους” τόνισε ο κ. Κροντηράς  μετά την συνάντηση!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -