Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Παναγιώτης Κροντηράς «Πρώτο μου μέλημα η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Τήνου»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Στην πρώτη συνέντευξη του ως νεος δήμαρχος Τήνου, ο Παναγιώτης Κροντηράς ερωτώμενος για τα πρώτα πλάνα ως νέα Δημοτική Αρχή απάντησε τα ακόλουθα στην Κοινή Γνώμη.

Θα ήθελα αρχικά να γνωρίζετε πως ήδη έχουμε πιάσει δουλειά για να προλάβουμε καταστάσεις. Δυο ημέρες μετά την εκλογή μου ζήτησα άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αποφύγουμε την κατάργηση του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου.

Θέλω να ξέρετε πως δουλεύω ήδη ως δήμαρχος για να προλάβω την λύση ανοιχτών θεμάτων που τρέχουν και ζητούν άμεσες λύσεις και που θα απασχολήσουν την διοίκηση της ομάδας μου από την 1η Ιανουαρίου.

Έχω μάθει σε όλη μου την διαδρομή να μην μηδενίζω. Ό,τι καλό θα βρούμε θα το συνεχίσουμε! Ο Παναγιώτης Κροντηράς και η ομάδα του δεν επιστρέφει για να εκδικηθεί κανέναν, επιστρέφει για να βάλει την Τήνο σε ένα άλλο δρόμο. Είναι δέσμευση μου, οι επισκέψεις μου στην Αθήνα ως δήμαρχος, να αφορούν συνεχή διεκδίκηση των αυτονόητων για τους πολίτες της Τήνου και τους επισκέπτες. Και η διεκδίκηση αυτή θα είναι κλιμακούμενη, μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πρώτο μέλημα μου λοιπόν θα είναι η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας στο νησί αλλά και του γενικότερου αισθήματος ασφάλειας των δημοτών στο θέμα της Υγείας. Με συνοπτικές διαδικασίες θα επιδιώξω την θεσμοθέτηση ετήσιας επιχορήγησης του Κ.Υ. Τήνου με σκοπό την άμεση στελέχωση του με ιατρικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, όπως ήδη κάνουν γειτονικά μας νησιά.

Θα δώσω κίνητρα διαμονής σε ιατρικό προσωπικό με την ανακατασκευή του δημοτικού κτηρίου Θεοξένια. Άμεση θα είναι η επαναφορά του προγράμματος των αεροδιακομιδών, στο οποίο υπήρξαμε πρωτοπόροι στον Ελλαδικό χώρο, διασφαλίζοντας για όλους τους κατοίκους της Τήνου κάθε επείγουσα αεροδιακομιδή συμπληρωματικά προς το δημόσιο σύστημα υγείας.

Θα καθιερώσουμε τέλος «Το σπίτι του Τηνιακού στην Αθήνα» αξιοποιώντας άμεσα τα ιδιόκτητα ακίνητα του Δήμου στην πρωτεύουσα, παρέχοντας διαμονή σε όποιον συμπολίτη μας το έχει ανάγκη για ιατρικούς λόγους. Ψηλά στην ατζέντα μας ως νέα Δημοτική Αρχή βρίσκεται το θέμα της συνολικής διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί. Όσον αφορά τη βαριά βιομηχανία μας που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα ανοίξουμε νέους δρόμους!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -