Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Πανηγύρισαν οι Ενοριακοί Ναοί Κρόκου και Μυρσίνης στην Τήνο

Μέσα σε κλίμα χαράς και πνευματικότητας, την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, πανηγύρισαν οι ενοριακοί Ναοί της Παναγίας, στον Κρόκο Τήνου καθώς και στην Μυρσίνη.
Στο χωρίο του Κρόκου την παραμονή της εορτής, τελέστηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από τον Σεβασμιότατο π. Νικόλαο Πρίντεζη, και συμπροσευχήθηκαν μαζί του ο Εφημέριος του Ναού π. Ριχάρδος Taraszkiewicz, και ο π. Ιωάννης Σκλάβος.

Την ημέρα της πανήγυρης στις 11.00 τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία προέδρευσε ο π. Αλέξανδρος Πέρρος και μαζί του συλλειτούργησαν ο π. Ριχάρδος Taraszkiewicz, ο π. Γεώργιος Παλαμάρης και ο π. Ιωάννης Σκλάβος.

Στο χωρίο της Μυρσίνης την παραμονή της εορτής τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός από τον π. Νικόλαο Ψάλτη και μαζί του συμπροσευχήθηκε ο εφημέριος του ναού π. Fernando Bravo IVI.
Την ημέρα της πανήγυρης το απόγευμα στις 19.00 τελέστηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο π. Νικόλαο Πρίντεζη και μαζί του συλλειτούργησαν ο εφημέριος του ναού π. Fernando Bravo IVI και ο π. Ριχάρδος Taraszkiewicz.
Στο ιερό βοήθησε ο διάκονος Μάριος.

Δυστυχώς τα μέτρα έναντι στον νέο κορονοϊό δεν άφησαν τους πιστούς ενορίτες των ναών, αλλά και όλους τους φιλέορτους να εορτάσουν όπως θα ήθελαν αυτό το μεγάλο γεγονός της σωτηρίας μας.
Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε όλοι και όλες καλά και γεμάτοι από υγεία ψυχική και σωματική ώστε να εορτάσουμε μαζί ως ενοριακές κοινότητες τα Μυστήρια της Σωτηρίας μας.

π. Ιωάννης Σκλάβος
www.kantam.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -