Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Πανηγύρισε η Κώμη Τήνου

Με κάθε επισημότητα πανηγύρισε και φέτος ο Ενοριακός Ναός Αγίου Ιωάννη Κώμης. Την παραμονή της πανηγύρεως τελέστηκε από τον εκ Κώμης καταγόμενο Αρχιεπίσκοπο πρώην των εν Αθήναις Καθολικών Νικόλαο ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η θ. Λειτουργία.

Ενώ ανήμερα ο Αρχιεπίσκοπός μας π. Ιωσήφ τέλεσε την Πανηγυρική θ. Λειτουργία και μαζί του συλλειτούργησαν ο Σεβ.τατος Αρχιεπίσκοπος πρώην των εν Αθήναις Καθολικών Νικόλαος, ο εφημέριος π. Αλέξανδρος Πέρρος και οι πατέρες Γεώργιος Ανδριώτης, Νικόλαος Ψάλτης, Μάρκος Βιδάλης, Ιωσήφ Ρόσσι αλλά και ο διάκονος μας π. Μάριος Φώσκολος.Πλήθος κόσμου ήρθε στην Κώμη για να τιμήσει τον Άγιος Προστάτη της Ενορίας ενώ το παρόν έδωσαν και ο Δήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Σιώτος, η  Αντιδήμαρχος κα. Λουκρητία Άνδροβικ και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Μαρκουΐζος

Στο τέλος της θ. Λειτουργίας ο εφημέριος π. Αλέξανδρος ευχαρίστησε τους Σεβασμιότατους και τους ιερείς για την τιμητική παρουσία τους, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους, αποδίδοντας ειδικές ευχαριστίες για όλα τα άτομα που βοήθησαν στον στολισμό, την καθαριότητα αλλά και την οργάνωση της όλης πανηγύρεως.  

π. Α.Π

www.kantam.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -