Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Πύργος: Προσωρινή παραχώρηση χώρου στα ΕΛΤΑ Τήνου

spot_img
spot_img

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τμήματος δημοτικού ακινήτου Κοινότητας Πανόρμου για την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ.

Η κ. Νικολέτα Τριανταφύλλου – Οριάνου η οποία εισηγούμενη το ανωτέρω θέμα έθεσε υπόψη του σώματος την με αριθ. 21/2019 απόφαση της Κοινότητας Πανόρμου, σύμφωνα με την οποία εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την προσωρινή παραχώρηση στα ΕΛΤΑ Τήνου τμήματος του πίσω χώρου της αίθουσας Νικολάου Γαΐτη που βρίσκεται στον οικισμό Πύργο προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Κοινότητας Πανόρμου.

Η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Κοινότητας Πανόρμου εξασφαλιζόνταν για αρκετά χρόνια από το Περιφερειακό Ταχυδρομικό Πρακτορείο που λειτουργούσε στον Πύργο. Μετά το κλείσιμο του εν λόγω Πρακτορείου η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Κοινότητας είναι πλημμελής με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά, υπενθυμίζοντας στο σώμα ότι ψηφίζει και η αναπληρώτρια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κ. Ειρήνη Δελατόλα.

Το Συμβούλιο μετά διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου, την με αριθ. 21/2019 απόφαση της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, τις σχετικές διατάξεις, τις τοποθετήσεις και παρατηρήσεις των Δημοτικών Συμβούλων όπως εμφανίζονται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης και την θετική γνώμη του κ. Δημάρχου, αποφασίζει ομόφωνα, την προσωρινή δωρεάν παραχώρηση στα ΕΛΤΑ Τήνου τμήματος του πίσω χώρου της αίθουσας Νικολάου Γαΐτη στον οικισμό Πύργος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Κοινότητας Πανόρμου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
clear sky
23.1 ° C
24.8 °
21.1 °
74 %
2.3kmh
0 %
Τρ
23 °
Τε
22 °
Πε
21 °
Πα
20 °
Σα
20 °
spot_img
spot_imgspot_img