Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Πύργος: Προσωρινή παραχώρηση χώρου στα ΕΛΤΑ Τήνου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τμήματος δημοτικού ακινήτου Κοινότητας Πανόρμου για την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ.

Η κ. Νικολέτα Τριανταφύλλου – Οριάνου η οποία εισηγούμενη το ανωτέρω θέμα έθεσε υπόψη του σώματος την με αριθ. 21/2019 απόφαση της Κοινότητας Πανόρμου, σύμφωνα με την οποία εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την προσωρινή παραχώρηση στα ΕΛΤΑ Τήνου τμήματος του πίσω χώρου της αίθουσας Νικολάου Γαΐτη που βρίσκεται στον οικισμό Πύργο προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Κοινότητας Πανόρμου.

Η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Κοινότητας Πανόρμου εξασφαλιζόνταν για αρκετά χρόνια από το Περιφερειακό Ταχυδρομικό Πρακτορείο που λειτουργούσε στον Πύργο. Μετά το κλείσιμο του εν λόγω Πρακτορείου η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Κοινότητας είναι πλημμελής με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά, υπενθυμίζοντας στο σώμα ότι ψηφίζει και η αναπληρώτρια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κ. Ειρήνη Δελατόλα.

Το Συμβούλιο μετά διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου, την με αριθ. 21/2019 απόφαση της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, τις σχετικές διατάξεις, τις τοποθετήσεις και παρατηρήσεις των Δημοτικών Συμβούλων όπως εμφανίζονται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης και την θετική γνώμη του κ. Δημάρχου, αποφασίζει ομόφωνα, την προσωρινή δωρεάν παραχώρηση στα ΕΛΤΑ Τήνου τμήματος του πίσω χώρου της αίθουσας Νικολάου Γαΐτη στον οικισμό Πύργος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Κοινότητας Πανόρμου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -