Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τήνος – Παραχώρηση παλαιού ιατρείου Κοινότητας Πανόρμου στη Σχολή Καλών Τεχνών

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση του παλαιού ιατρείου της Κοινότητας Πανόρμου Τήνου στο Προπαρασκευαστικό και Επαγγελματικό
Σχολείο Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.

Το συμβούλιο αποφάσισε την παραχώρηση κατά χρήση και χωρίς αντάλλαγμα (χρησιδάνειο) του κτιρίου που στεγαζόταν παλιά το ιατρείο της Κοινότητας Πανόρμου Τήνου, στο Προπαρασκευαστικό και Επαγγελματικό Σχολείο.

  1. Το ακίνητο να διατεθεί στο Π.Ε.Σ.Κ.Τ.Π.Τ για τρία χρόνια (2020-2023) και συγκεκριμένα για το διάστημα από 1η Οκτωβρίου έως 30 Ιουνίου εκάστου έτους. Την 30η Ιουνίου ο Διευθυντής του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου οφείλει να επιστρέφει τα κλειδιά του ακινήτου στον Πρόεδρο της Κοινότητας Πανόρμου και το ακίνητο στην κατάσταση την οποία το παρέλαβε.
  2. Το ακίνητο διατίθεται από τον Δήμο στο Π.Ε.Σ.Κ.Τ.Π.Τ και όχι στους σπουδαστές. Για οτιδήποτε προκύψει την ευθύνη θα την έχει το Σχολείο (τρόπο επιλογής απόρων σπουδαστών, οφειλές ηλεκτροφωτισμού και νερού, συντήρηση κτιρίου, κανόνες διαμονής στον χώρο κλπ).
  3. Το ακίνητο διατίθεται για τη στέγαση οικονομικά ασθενών σπουδαστών του Π.Ε.Σ.Κ.Τ.Π.Τ και μόνο, ανεξαρτήτως του έτους φοίτησης στο οποίο θα βρίσκονται.

Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Τήνου για την υπογραφή της σύμβασης χρησιδανείου ή οποιουδήποτε άλλου σχετικού με την υπόθεση εγγράφου

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img