Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Τήνος – Σχετικά με το παρκάρισμα στην Κολυμπήθρα

spot_img
spot_img

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινότητας Κώμης παρουσιάστηκε η ανάγκη συζήτησης µε τους επιχειρηµατίες της Κολυµπήθρας σχετικά µε το πρόβληµα παρκαρίσµατος που δηµιουργείται τους καλοκαιρινούς κυρίως µήνες.

Έγινε µια εποικοδοµητική συζήτηση, οι επιχειρηµατίες της περιοχής παρουσίασαν τις ιδέες τους, τους προβληµατισµούς τους και τις πιθανές λύσεις.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συµβουλίου της Κοινότητας κάλεσε το συµβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συµβούλιο αφού άκουσε τον Πρόεδρο, σύµφωνα µε τις διατάξεις των Άρθρων 130, 131 και 132 του Ν. 3463/2006 (∆.Κ.Κ.), µετά από µακρά και διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα:

Να γίνει απαγόρευση παρκαρίσµατος οχηµάτων και από τις 2 πλευρές του οδοστρώµατος από την οικία της κας Σοφίας Κοροπίκη µέχρι την οικία της κας Μαρίνας Αρµακόλα, να γίνει απαγόρευση παρκαρίσµατος οχηµάτων στην εσωτερική πλευρά του δρόµου από την οικία της κας Μαρίνας Αρµακόλα έως και του σηµείου αναστροφής των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, να τοποθετηθούν κώνοι, σε όποιο σηµείο κρίνεται απαραίτητο, απαγορευτικές πινακίδες παρκαρίσµατος καθώς και διαγράµµιση του οδοστρώµατος

Επικύρωση απόφασης χρήσης κτήµατος στη Κολυµπήθρα για πάρκινγκ

Εισηγούµενος ο Πρόεδρος του Συµβουλίου της Κοινότητας το ανωτέρω θέµα παρουσίασε και ανέλυσε την ανάγκη εξεύρεσης χώρων στάθµευσης των τροχοφόρων στη Κολυµπήθρα.

Έγινε διερεύνηση για τη µίσθωση αγροτεµαχίων πλησίον της παραλίας για ενοικίαση από 01 Ιουνίου έως 15 Σεπτεµβρίου και κατατέθηκε η πρόταση αγροτεµάχιο του κου Π. Μ.

Το Συµβούλιο αφού άκουσε τον Πρόεδρο, σύµφωνα µε τις διατάξεις των Άρθρων 130, 131 και 132 του Ν. 3463/2006 (∆.Κ.Κ.), µετά από µακρά και διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει η διαδικασία µίσθωσης αγροτεµαχίου πλησίον του οικισµού της Κολυµπήθρας µε σκοπό την χρησιµοποίηση του ως πάργιγκ για την άµεση λύση του προβλήµατος παρκαρίσµατος των οχηµάτων κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
broken clouds
16.4 ° C
16.7 °
16.1 °
40 %
3.6kmh
57 %
Πα
19 °
Σα
17 °
Κυ
15 °
Δε
16 °
Τρ
17 °
spot_img
spot_imgspot_img