Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Παρούσα η ανακύκλωση … σε έκθεση ποτών στην Τήνο

Low Waste έκθεση κρασιών, αναψυκτικών και ποτών στην Τήνο!

Αύριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του exo catering, η έκθεση του καταστήματος Ποτοπωλείον με συμμετοχή πολλών αντιπροσωπειών ποτών, κρασιών, αναψυκτικών κλπ.

Ήδη στον χώρο εκδηλώσεων έχουν τοποθετηθεί κάδοι ανακύκλωσης για πλαστικό, χαρτί και γυαλί καθώς και μεγάλοι κώδωνες γυαλιού στον εξωτερικό χώρο. Το προσωπικό του χώρου και οι εκθέτες έχουν ενημερωθεί για να κάνουν χωριστή διαλογή των ανακυκλώσιμων και η απόρριψη αυτών θα γίνεται στους αντίστοιχους κάδους.

Το Ποτοπωλείον και το exo catering μαζί συνεχίζουν τις καλές τακτικές που ακολουθούν στις επιχειρήσεις τους σε συνεργασία με την Κοινσεπ Καλλονή!

Ενδιαφέρον θα έχουν και τα στοιχεία που θα σας κοινοποιήσουμε για τον όγκο και την ποσότητα τόσο των ανακυκλώσιμων όσο και των σκουπιδιών που θα παραχθούν.

Περισσότερα ανακυκλώσιμα με ορθολογική διαχείριση λιγότερα σκουπίδια.

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλλονής – Κελλιά Τήνου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -