Παρουσιάστηκε το έργο «Αυγά Μαύρα» από την Θεατρική Ομάδα Τήνου

Το  θεατρικό έργο “Αυγά Μαύρα” του Διονύση Χαριτόπουλου, παρουσίασε χθες, με εξαιρετική επιτυχία, η θεατρική ομάδα Τήνου “Θεατροποιείο”.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου “Γιαννούλης Χαλεπάς” στον Πύργο, η παράσταση καθήλωσε και συγκίνησε το κοινό, που με το ζεστό του χειροκρότημα επιβράβευσε  τους ηθοποιούς και συντελεστές της.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Τήνο και θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην 33η Συνάντηση της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου ,που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο 6-16 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια το “Θεατροποιείο” θα οργανώσει την παρουσίαση του έργου και με επιπλέον παραστάσεις στο νησί μας, που θα ανακοινωθούν για τη χειμερινή περίοδο.

Για την παράσταση “Αυγά Μαύρα” συντελεστές είναι:

Ηθοποιοί: Ελένη Πολυκανδρίτη (Μαρία), Γιάννης Τουφεκλής (Σπύρος), Μιχάλης Βασάλας (γέρος)
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος:Ειρήνη Γεωργιάδου
Φωτισμοί-Ήχος: Σάκης Τρίκης
Κοστούμια: Φωτεινή Ξενάκη
Διαμόρφωση σκηνικού χώρου: Μιχάλης Βασάλας, Βαγγέλης Βελαλόπουλος
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση:Σοφία Ρουμάνη
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Ξανθός 

Η παράσταση στον Πύργο οργανώθηκε απο το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς σε συνεργασία με  Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου “Γιαννούλης Χαλεπάς” του Δήμου Τήνου.

Ο κ. Ιωάννης Μιχαήλ ,τοπικός διαχειριστής του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας,απηύθυνε χαιρετισμό εκπροσωπώντας το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς.

Τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργιος Λεονταρίτης,η  Αντιπεριφερειάρχης και Επαρχος Τήνου κα Νατάσσα Δελληγιάννη-Ασπρου, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Νικόλαος Χατζής,ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής  Στέγης Πολιτισμού και Παιδείας  κος  Εμμανουήλ Σώχος, κοινοτικοί σύμβουλοι.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter