Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Πάσχα 2023 – Μεγάλη πληρότητα στην Τήνο

Ανάσταση σε όλους τους παραδοσιακούς ελληνικούς προορισμούς θα κάνουν οι Έλληνες και φέτος το Πάσχα, χαρίζοντας υψηλές πληρότητες σε αυτούς, που θα ζήσουν μέρες του 2019, παρά τα αυξημένα μεταφορικά κόστη.

Τήνος: 90% πληρότητα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια

“Όπως κάθε χρόνο, η φετινή κίνηση προς Τήνο βαίνει συνεχώς αυξανόμενη. Ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, σύμφωνα με στοιχεία των επαγγελματικών συλλόγων, στα μεν ενοικιαζόμενα δωμάτια η πληρότητα φτάνει το 90%, στα δε ξενοδοχεία είναι αυτή τη στιγμή στο 80%, σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος. Αξιοσημείωτο είναι ότι, πέρα από τους Έλληνες ταξιδιώτες, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί και από επισκέπτες από Γερμανία, Γαλλία και Ελβετία, αναφέρει ο δήμαρχος Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -