Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Πασχαλινή δράση Παιδικού Σταθμού Τήνου

«Μη σας μέλει μη σας μέλει οι νονοί μας είναι μέλι» !

Μια μέλισσα- νονά  τρυπώνει στον Παιδικό Σταθμό Δήμου Τήνου  και μας φέρνει το Πάσχα.  Μας φιλοξενεί στην κυψέλη της και μας μαθαίνει τα πάντα για την  κοινωνία των μελισσών …. Επίσημοι προσκεκλημένοι μας οι νονοί και οι νονές μας ! Μια μέρα αφιερωμένη στους νονούς μας!

Μαζί με τον Μελισσοκόμο κύριο Βαγγέλη μπαίνουμε στην κυψέλη και φτιάχνουμε μέλι και κερί ….μέλι και λαμπάδες -δώρο για τους νονούς και τις νονές ….

Ευχαριστούμε το σύλλογο  «φίλοι του πρασίνου» που μας φιλοξένησαν στο χώρο τους  για το βιωματικό εκπαιδευτικό πασχαλινό μας  πρόγραμμα, όλους τους νονούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την αγκαλιά τους και τον κύριο Βαγγέλη  Τσικούρα για την παρουσίαση του «μελισσοκόμου» και τα δωράκια που μας χάρισε!

Καλό Πάσχα σε όλους  με υγεία και αγάπη!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -